”Am venit să răpim socrul mare”. Incident la nunta fiului lui Dragnea!

362

Câțiva protestatari au întâmpinat invitații la nunta fiului lui Liviu Dragnea, pe marginea drumului către Palatul Snagov, cu pancarte pe care au scris mesaje anti-PSD. La Palatul Snagov va avea loc petrecerea, dar și cununia religioasă, după ce a fost schimbată biserica din cauza mitingului anunțat.

Câțiva protestatari s-au mobilizat și au așteptat cu pancarte, pe marginea drumului către Palatul Snagov, invitații la nunta din familia Dragnea.

„Nuntă cu penali”, „M… PSD”, „Casă cu gratii pentru tată socru”, „Fără penali” sunt mesajele de pe pancartele protestatarilor.

„Am venit la nuntă deoarece am primit o invitație specială de la domnul Dragnea. Vreau să îi dau cadou o pictură pe pânză cu mesajul „Nuntă cu penali”, a spus una dintre protestatare.

„Am venit pentru nunta băiatului lui Dragnea. Vrem să îi urăm să facem un dans cu dânsul și să răpim socrul mare, să-l ducem într-o pădure în Buzău să stea cu mistreții, să vedem dacă ia pesta porcină de acolo”, a spus altă protestatară.

În urma protestelor anunțate, cununia religioasă a fiului lui Liviu Dragnea nu a mai avut loc în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, așa cum era stabilită până în urmă cu puțin timp, ci în interiorul Palatului Snagov.

Sute de politicieni au fost invitaţi, duminică, la nunta lui Valentin, fiul lui Liviu Dragnea şi, pe de altă parte, mii de oameni şi-au exprimat dorinţa pe Facebook de a participa la un protest în faţa bisericii unde va avea loc cununia. Liderul PSD a spus că refuză să amâne nunta copilului său.

sursa – stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ