CJ Timiș despre piste de biciclete: „Nu există sursă de finanțare pentru intervenția imediată”

25

Consiliul Județean Timiș nu poate interveni, cel puțin deocamdată, pentru a face reparații la pista de biciclete. Protocolul a fost semnat în aprilie, dar nu au fost făcute și alocările bugetare.

„Acordul de parteneriat privind valorificarea pistei de cicloturism de-a lungul râului Bega, în aval de Timișoara, a fost semnat în urmă cu mai puțin de o lună, în consecință, în momentul de față, nu există sursă de finanțare pentru intervenția imediată. La rectificarea bugetară, după 1 iulie 2022, se va soluționa această situație. CJ Timiș a făcut un efort instituțional major pentru asumarea întreținerii pistei si a reușit semnarea acordului după 5 ani de zile de discuții și piedici birocratice.

În următoarea perioadă, CJ Timiș va face o evaluare atât a stării infrastructurii de rulare (suprafața pistei) cât și a stadiului părților limitrofe a acestora (acostamente). În funcție de natura intervențiilor necesare, CJ Timiș va întocmi documentațiile și va aloca fonduri în vederea asigurării serviciilor de igienizare, întreținere și reparatii”, au transmis pentru Banatul azi reprezentanții CJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ