Ciorile fac ravagii şi în Caransebeş. Autorităţile de aici au soluţia!

268

Ciorile fac ravagii şi în judeţul vecin Timişului. În oraşul Caransebeş, autorităţile au mari bătăi de cap cu negrele înaripate, ca la Timişoara. Cărăşenii au însă soluţia: alpiniştii utilitari distrug cuiburile din copaci.

Pentru a scăpa de gălăgia şi mizeria lăsată în urmă de ciori, autorităţile locale caută o firmă specializată pentru a fi siguri că munca nu este în zadar.

„În următoarele zile așteptăm ofertele din partea societăților specializate în acest domeniu. După selecția de oferte, vom demara propriu-zis lucrările de îndepărtare a cuiburilor din copaci cu alpiniști utilitari, singurii în măsură să rezolve această problemă la înălțime”, precizează reprezentanţi din Primăria Caransebeş.

Zona cea mai afectată de ciori din Caransebeş este centrul oraşului. Ca şi la Timişoara, ciorile au pus stăpânire pe copaci, şi-au făcut sute de cuiburi şi îi deranjează pe locuitori. Băncile din parcurile aflate în centrul Caransebeşului sunt pline de mizerie, iar aleile la fel.

Şi la Timişoara, parcurile din centru sunt preferatele ciorilor. Autorităţile timişorene au încercat mai multe metode de a le alunga, de la distrugerea cuiburilor până la aparate cu ultrasunete, dar nimic nu a dat rezultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.