Căsuţele revin în Piaţa Victoriei. Se apropie Târgul de Paşti

326

Timişorenii au parte, şi anul acesta, de Târgul de Paşti. Centrul oraşului va fi plin de căsuţe din lemn, de unde se vor putea cumpăra dulciuri de sezon, dar şi  produse alimentare specifice sărbătorilor pascale.

Târgul va avea loc între 16 aprilie şi 4 mai.

Dacă ortodocşii se pot bucura de târg, catolicii nu beneficiază de aceeaşi consideraţie din partea autorităţilor. Paştele catolic se sărbătoreşte în 27 martie, cu două săptămâni înainte de începerea târgului.

Pentru a participa la cea de-a noua ediţie a Târgului de Paşti, comercianţii trebuie să depună cereri la Primăria Timişoara.

„Comercianţii care sunt interesaţi de participarea la Târgul de Paşti vor putea depune solicitări, între 22 – 29 martie 2016, la Primăria Municipiului Timişoara, camera 12, Serviciul Relaţionare Directă cu Cetăţenii, la ghişeele nr. 8 şi nr. 9, pentru Direcţia Comunicare (orar: luni, miercuri, joi, vineri 08:30 – 16:30 şi marţi 08:30 – 18:30) următoarele documente:

• formular (word) de participare la Târgul de Paşti;
• CD cu pozele şi lista produselor comercializate;
• poze ale căsuţei, în cazul în care comerciantul deţine căsuţă;
• copie xerox după actele firmei sau dovada faptului că agentul economic este constituit într-una din modalităţile prevăzute de lege în vederea desfăşurării de activităţi cu scop lucrativ;
• certificat de calitate sau orice alt document care atestă calitatea şi specificul produselor comercializate”, transmit autorităţile locale.

Cei care au nevoie de curent electric sau de apă trebuie să specifice acest lucru în solicitare. De asemenea, comercianţii care vând produse alimentare trebuie să obţin, în prealabil, avizul de la Direcţia Sanitar-Veterinară Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ