Cine sunt cele trei fetite moarte in cumplitul accident din Missouri!

1572

Autoritățile au facut publice numele celor trei victime rezultate din accidentul mortal care a avut loc pe autostrada I-44 din Springfield, Missouri.
Missouri State Highway Patrol a anunțat că trei copii au murit în tragicul accident joi după-amiază, numele lor fiind Olivia Doboș (8 ani), Angelina Doboș (7 ani) și Julia Doboș (6 ani).


Alte șase persoane au fost rănite în accident, toți membrii ai familiei Dobos. Aceștia au suferit diferite leziuni fiind duși la spitalul din Springfield.
Raportul preliminar al poliției precizează că un camion de marfa, parcat pe marginea expressului a încercat să reintre în trafic. Autovehiculul in care se aflau membri familiei Doboș, venea din spate si era încadrat pe banda pe care încerca să intre tirul.
Conform poliției, șoferul masinii de pasageri, Claudia Doboș, de 35 de ani, a fost nevoită să vireze brusc pentru a evita o coliziune. Vehiculul familiei Doboș a lovit partea din fata a tirului si apoi a intrat in cablurile de protecție de pe linia mediana dintre autostrăzi.

In urma impactului, trei copii au fost catapultați din vehicul si uciși pe loc. Claudia Doboș si încă alți 5 minori au fost transportați la spitalul din zona pentru îngrijiri medicale. Toți ocupanții vehiculului se pare ca aveau centuri de siguranță la momentul accidentului.

O pagina de gofundme, a adunat deja pentru familie peste 111,000 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ