Cinci localităţi din Timiş rămân fără apă

118

Cinci localităţi din judeţul Timiş vor rămâne, joi, 16 martie, fără apă la robinete. Este vorba despre localităţile Hitiaş, Racoviţa, Ficătar, Ciacova şi Opatiţa. În cazul a 3 localităţi, apa potabilă se va opri pentru a se splăla ţevile.

„Joi, 16 martie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Ciacova, iar vineri, 17 martie, în același interval orar, în Opatița, pentru spălarea conductelor de alimentare cu apă. Programul de spălare a rețelelor de apă urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim pentru mentenanța preventivă a rețelelor de apă”, transmite Aquatim.

În ceea ce priveşte celelalte două comune, aici întreruperea apei este necesară pentru ca altă companie de utilităţi să îşi facă lucrări de întreţinere.

„Joi, 16 martie, între orele 9 și 17, se va întrerupe furnizarea apei în localitățile Racovița, Hitiaș și Ficătar. Enel Disitribuție Banat a planificat lucrări la liniile electrice din Hitiaș, care necesită oprirea alimentării cu energie la stația de tratare a apei din Hitiaș.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată”, mai spune compania de apă.

LĂSAȚI UN MESAJ