China se dezvăluie privitorilor curioși din vestul țării

87

După cum ne-au obișnuit de mult timp, îndrăgostiții de imagine fotografică din județul vecin de pe malul Mureșului au pregătit un nou eveniment de impact cultural. Casa Româno – Chineză, filiala Arad și Complexul Muzeal Arad, în parteneriat cu FotoClub Pro Arad organizează expoziția de fotografie „China, un stat, două sisteme”.

Vernisajul va avea loc la Muzeul de artă Arad de pe strada Gheorghe Popa de Teiuș 2-4 etaj 2 miercuri, 22 noiembrie, ora 17.00.

Despre lucrări, dar și despre țara cât un continent ce este subiect de inspirație vor vorbi: profesor universitar Lizica Mihuț, președintele Casei Româno-Chineze din Arad, Andrei Ando, director în cadrul direcției comunicare și strategii al Consiliului Județean Arad și Peter Hügel, manager, Complexul Muzeal Arad.

„Vă invităm să aruncăm o privire… jurnalistică asupra unor metropole chinezești, în cadrul expoziției „China, un stat, două sisteme”, o ocazie bună să observăm detaliile vieții din Beijing, Xiamen, Fuzhou, puțin cunoscute la noi dar metropole de nivel mondial”, spune Andrei Ando.

Expoziția este inclusă în programul conferinței despre cultura și civilizația chineză, ediția a treia, 21-22 noiembrie 2017, a Casei Româno-Chineze, Filiala Arad. Expozitia este deschisă publicului până în data de 29 noiembrie.

afis_Expozitie de fotografie_CHINA_Muzeul de Arta ARAD

LĂSAȚI UN MESAJ