CHIAR SE ȚINE DE CUVÂNT! Primarul Reșiței pregătește depoul pentru tramvaie ultramoderne!

3133

Primarul Reșiței, Nelu Popa, grăbește cât se poate de mult înlocuirea actualelor mijloace de transport public! Autobuzele vechi și foarte vechi ale celor de la Ro-A Tir vor dispărea cât de curând de pe străzile municipiului!

Potrivit colegilor de la expressdebanat.ro, la propunerea lui Nelu Popa, consilierii locali reșițeni și-au exprimat în ședința din luna septembrie acordul pentru înființarea unei societăți de transport public de persoane în municipiu. Edilul-șef a vorbit încă din perioada campaniei electorale de readucerea serviciului de transport public în subordinea Primăriei și renunțarea la serviciile firmei private care i-a cam păcălit pe reșițeni ani de zile. În sensul că a oferit servicii de proastă calitate pe care a încasat însă sume fabuloase, după cum a arătat chiar edilul-șef.

Tot la inițiativa lui Popa, consilierii locali pot face luni încă un pas spre internalizarea transportului public. În ședința Consiliului Local din luna octombrie, în plen se va supune aprobării actul constitutiv al societății Transport Urban Reșița SA. Este de fapt societatea care ar urma să gestioneze transportul public în Reșița. Cel mai probabil, realizat în principal cu tramvaie moderne, variantă care pare cea mai inspirată din toate punctele de vedere. Contractul cu Ro-A Tir mai e valabil până în mai 2017.

Surse: expressdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ