Chelu e cel mai tare!

280

Un concurs „sportiv” total atipic şi totodată inedit, a înregistrat şi un record naţional – 1:15 minute! Este timpul de schimbare a roţii de rezervă, din cadrul Campionatului Naţional cu acelaşi nume.

La Reșița cel mai bun timp l-a obținut Marius Chelu, culturist, care a fost cronometrat cu 2 minute și 46 secunde.

Campionatul național la schimbat roata de rezervă a fost arbitrat de Automobil Clubul Roman și s-a desfășurat concomitent în șapte orașe (Timișoara, Reșița, Brașov, Sibiu, Oradea, Cluj și Iași).

„Scopul evenimentului a fost unul de prevenție, pentru a asigura un plus de siguranță absolut necesar pentru fiecare conducător auto. Niciodată nu putem ști când suntem puși într-o situație dificilă în trafic, fiind nevoiți să schimbăm o roată de rezervă“, spune Angela Drăghia, manager de proiect.

Acţiunea a fost considerată foarte reușita și, totodată, extrem de utilă pentru a asigura condiții perfecte siguranței în trafic, declara la Timișoara Radu Bejenariu, arbitru oficial ACR.

Concursul a pornit după un curs de schimbat roata de rezervă organizat exclusiv pentru femei în urmă cu câteva luni.

Marele premiu al competiției a constat într-un set de cauciucuri.

Locul 1 l-a ocupat Jozsef Kribus. El a realizat la Oradea timpul de 1:15 minute, fiind urmat de Mihai Sarkisian, care a fost cronometrat la Sibiu cu timpul de 1:37 minute și de Norbert Kiss (1:47 minute) la concursul desfășurat la Oradea. Cel mai bun timp de la Timişoara l-a obţinut Mihai Moldovan, care a fost cronometrat cu 2 minute și 5 secunde.

LĂSAȚI UN MESAJ