Ceremonie comună de predare-primire a colanului la Cluburile Rotary şi Lions din Timişoara

348

Pavilionul din Parcul Botanic a fost astăzi gazda ceremoniei de predare – primire a mandatului (colanului) de la vechii la noii preşedinţi, pentru o perioadă de un an.

La începutul ceremoniei au fost intonate imnurile Statelor Unite ale Americii, ale României şi Republicii Moldova. De ce şi Moldova? Fiindcă Timişoara face parte din Districtul România-Republica Moldova.

“E o frumoasă tradiție pe care o avem de câțiva ani în Timișoara – să ne cunoaștem mai bine și să știm cu cine să luăm legătura în proiectele sociale pe care le desfășurăm, atunci când este nevoie”, a spus Marius Popa, de la Clubul Lions.

Cluburile Rotary şi Lions organizează împreună, de mai mulţi ani, astfel de ceremonii, pentru a arăta prietenia ce domneşte între membri celor două cluburi, acţiunile şi întâlnirile ce le organizează împreună.

“Mă bucur să suntem aici cu toții prezenți la acest eveniment festiv, atât membrii cluburilor Rotary, cât și membrii Lions, pentru că știm cu toții că proiectele noastre pot fi mai valoroase și de anvergură pentru comunitatea în care trăim. Scopul meu este de a strânge și mai mult relațiile în familia rotariană, formată din RotaKids, de la 6 ani, Interact, de la 13 ani, Rotaract, de la 18 ani, și Rotary, de la 30 de ani. Suntem la începutul unui nou an rotarian. Avem multe proiecte pentru comunitate și să sprijinim orașul minunat Timișoara, care merită implicarea noastră”, a spus Luminița Țundrea, noul președinte Rotary Cetate.

La rândul său noul preşedinte al Clubului Lions, Lucian Ionică, a ţinut să precizeze: “Avem multe proiecte și sper să colaborăm cu toată lumea, fiindcă scopul nostru este comun: să îi ajutăm pe cei care au nevoie de ajutor”.

LĂSAȚI UN MESAJ