Centrul străluceşte odată cu deschiderea Târgului de Crăciun-VIDEO

3278

Sărbătorile de iarnă au început, oficial, cel puţin în centrul Timişoarei. Târgul de Crăciun a fost deschis pentru cea de-a 10-a ediţie, iar oficialirăţile au aprins şi iluminatul festiv. Centrul străluceşte!

Cupola de lumini, formată din 60.000 de leduri, a devent rapid locul preferat unde timişorenii prezenţi în Piaţa Victoriei, joi seara, şi-au făcut fotografii. Nici bradul de 16 metri, natural, împodobit şi el cu sute de luminiţe, nu a fost neglijat de oameni şi a adus admiraţie.

Tot joi s-au deschis şi căsuţele din centrul Timişoarei. Se pot găsi aici produse tradiţionale de Crăciun, lucruri hand made de tot felul, decoraţiuni şi articole vestimentare. În parcarea din dreapta Operei Naţionale este amplsată, ca de obicei, zona pentru gurmanzi. Aici sunt tarabele cu mâncăruri tradiţionale, dar aici se găseşte şi mult căutatul vin fiert.

Pe scena amplasată în faţa Operei Naţionle vor urca în seara trupele Clar Band, Raluka şi Delia, iar încheierea zilei de 1 Decembrie va fi marcată de un foc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.