Cel mai nou teren de sport de lângă Timișoara e gata! A fost amenajat la standarde de cea mai înaltă calitate. Foto

334

Primăria Ghiroda anunță finalizarea lucrărilor de reabilitare a terenului de sport din localitate. Așadar, amatorii sporturilor au la dispoziție un loc reamenajat la standarde de cea mai înaltă calitate.

Iată anunțul municipalității care conduce comuna legată de Timișoara:

”Suntem bucuroși să vă anunțăm că lucrările de reabilitare a terenului de sport de pe strada Vălișoara, din Ghiroda au ajuns la final.

Așa cum vă informam la finalul lunii ianuarie, avem astăzi un teren cu gazon sintetic, vestiare tip container cu grup sanitar, sistem de iluminat cu LED, camere de luat vederi și parcare, la standarde de calitate ridicate.

Consiliul Local Ghiroda a votat un regulament de organizare și funcționare a terenului. Cele mai importante aspecte sunt următoarele:

• Programul de funcționare: zilnic între 09:00-22:00 (ultima rezervare se poate face la ora 21)
• Prioritate în folosirea terenului au CSC Ghiroda, ACS Ghiroda și elevii școlii din Ghiroda, pe baza unor programări săptămânale.
• Locuitorii comunei Ghiroda pot folosi terenul GRATUIT, pe baza unor programări. Cetățenii din afara comunei pot închiria terenul la prețul de 100 ron/oră.
• Fumatul, consumul de băuturi alcoolice și de alimente este strict interzis în incinta terenului. De asemenea, este recomandată utilizarea pantofilor de schimb, adecvați gazonului sintetic.
• Persoana responsabilă cu administrarea terenului și cea la care se pot face programări, începând de astăzi, este Marius (Sică) Stanciu – tel. 0763 087 481

LĂSAȚI UN MESAJ