Ce se întâmplă pe șantierul în care sunt investiți 31 de milioane de lei

62

Șantierul de lărgire la 4 benzi a drumului județean care leagă Timișoara de comuna Moșnița Nouă avansează. Se lucrează, chiar dacă temperaturile au scăzut, iar autoritățile județene cred ca proiectul va fi dus la bun sfârșit în primăvară. Sunt și mici, probleme, dar reprezentanții Consiliului Județean Timiș nu au dat prea multe detalii. Președintele instituției, Alin Nica, a fost și el pe șantier.

„Dincolo de diferite situații privind asistența tehnică, cărora li se va găsi rezolvare în următoarele săptămâni, șantierul se desfășoară în condiții normale și va fi finalizat după ieșirea din iarnă”, au precizat reprezentanții CJ Timiș.

Trotuarul și pistele de biciclete au fost executate în proporție de 40%, rigolele de scurgere a apelor, 50%, asfaltul (stratul de legătură), 40%. În ceea ce privește umplutura cu piatră spartă, procedura este efectuată în proporție de 80%.

Investiția aparține Consiliului Județean Timiș și se ridică la 31 milioane lei, cu tot cu TVA. Drumul este modernizat și lărgit pe o lungime de 4,1 km. Fondurile necesare sunt asigurate din bugetul Consiliului, cât și prin PNDL.

LĂSAȚI UN MESAJ