Ce mesaje de Crăciun vin dinspre Bucureşti, de la preşedinte, premier, patriarh şi politicieni VIDEO

173

Mesaje despre un Crăciun liniştit în mijlocul familiei, despre bucurie şi generozitate! Mesaje de Crăciun mai mult sau mai puţin convenţionale dinspre Bucureşti. Modalitatea cea mai convenabilă a fost reprezentată, încă o dată, de Facebook şi YouTube.

„Naşterea Domnului este sărbătoarea pe care cu toții o aşteptăm cu bucurie, pentru a fi împreună cu familia. Spiritul Crăciunului constă în a-i simţi alături pe toţi cei dragi şi a celebra generozitatea, bună înţelegere şi liniştea. Crăciun fericit tuturor!”, a scris preşedintele României Klaus Iohannis.

Premierul Dacian Cioloş le-a transmis românilor: „CRĂCIUN FERICIT alături de cei dragi! În pace, liniște și bucurie, cu credința că RE-NAȘTEREA e întotdeauna oportunitatea unui nou început. Care pentru a fi mai bun, depinde doar de noi. Cu respect!”.

Mesajul de Crăciun al Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul României, a venit pe YouTube.

Liderii de partide n-au uitat să transmită gândurile lor. Tot pe Facebook!

„Crăciun fericit tuturor!”, a fost urarea lui Liviu Dragnea.

„E timpul să lăsăm deoparte politica, munca, problemele, iar de telefon nu ne atingem decât ca să le trimitem celor dragi gânduri bune. Să aveți un Crăciun liniștit și să vă bucurați de tot ce înseamnă această sărbătoare: familie, dragoste, încredere”, a afirmat Alina Gorghiu.

LĂSAȚI UN MESAJ