Ce le-a promis Guvernul, primarilor de comune

139

Într-o atmosferă de mare sărbătoare şi cu tricolorul prins în piept, 500 de primari de comune s-au întâlnit la Bucureşti cu oficialii guvernului care decid soarta banilor alocaţi în teritoriu. După ce le-a ascultat doleanţele legate de plăti salarile restante, premierul Viorica Dăncilă şi vicepremierul Paul Stănescu, cel care împarte fonduri în teritoriu, le-au luminat chipurile cu promisiunea că până săptămâna viitoare, vor da o ordonanţă prin care primarii vor putea să folosească surplusul de la bugetele locale pentru a plăti salariile restante, dacă au surplus în buget.

„Vom introduce posibilitatea folosirii excedentului bugetar şi pentru finanţarea cheltuielilor de personal, plata arieratelor, a corecţiilor financiare sau a sentinţelor judecătoreşti definitive”, a spus premierul Dăncilă.

După ce au primit soluţii pentru salarii, primarii de comune i-a rugat pe guvernanţi, să se gândească şi la pensiile lor de edili şi că…vor şi ei pensii speciale, ca parlamentarii. Zis şi făcut! O mână spală pe alta şi amândouă obrazul.

LĂSAȚI UN MESAJ