Medicii militari de la Timișoara pleacă pe teren, acolo unde este nevoie de ei

984

Personalul Spitalului Clinic Militar de Urgenţă Dr. Victor Popescu Timişoara pleacă la drum. Așa cum stă bine medicilor militari ce pe timpuri se aflau acolo unde era cea mai mare nevoie de ei, adică alături de ostașii suferinzi din tranșee, aceștia vor pleca din nou unde se află bolnavi.

De data aceasta, acțiunea are loc pentru a marca anul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri. Instituţia medicală va da startul caravanei medicale, „Uniţi Sub Tricolor prin Sănătate”.

În data de 25 februarie, între orele 12.00-16.00, în satul Urseni din judeţul Timiş, la căminul cultural din localitate, cadrele medicale vor fi prezente în mijlocul cetăţenilor, cu următoarele specialităţi medicale: cardiologie, O.R.L., chirurgie, ginecologie, stomatologie, pneumologie, dermatologie, oftalmologie, gastroenterologie, medicină de familie, psihologie clinică. De asemenea personalul medical din cadrul centrului de primire urgenţe va prezenta exerciţii demonstrative de acordare a primului ajutor.

Primăria Moșnița-Nouă, cu microbuzele avute la dispoziție va asigura transportul cetățenilor din toate localitățile de pe raza comunei, astfel:
– ora 12.30, din fața Bisericii Ortodoxe Române Moșnița-Veche,
– ora 13.00, din fața Bisericii Ortodoxe Române Albina,
– ora 14.00, din fața Bisericii Ortodoxe Române Moșnița-Nouă.

Buna organizare și reprezentare onorabilă a caravanei medicale, este realizată în cooperare cu Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Timișoarei și Primăria Comunei Moșnița – Nouă.

LĂSAȚI UN MESAJ