Ce are județul Teleorman și îi lipsește Timișoarei? Nicolae Robu: ,,Obiectivele nu au culoare politică”

217

Primarul municipiului de pe Bega, Nicolae Robu, a luat în discuţie construirea stadionului din cel mai sărac oraş al ţării, Alexandria, dar şi judeţ, Teleorman. Acolo s-au trimis bani cu nemiluita pentru ridicarea unui stadion unde Dragnea să-şi primească ovaţiile, Robu declarând că apreciază un asemenea gest, dar că speră în continuare ca şi Timişoara să primească banii pentru noul stadion şi sala polivalentă.

„Am aflat cu bucurie că CNI (Compania Națională de Investiții) finanţează săli, că se fac investiţii în modernizarea infrastructurii pentru sport şi cultură. La Teleorman. Aştept să văd că se dă drumul la investiţii în România. E bine că se face un stadion de sport în Teleorman, dar trebuie să se înţeleagă că oraşul care va reprezenta România în 2021, drept Capitală Culturală Europeană este Timişoara şi are nevoie şi el de investiţii.“, a spus Nicolae Robu.

Edilul cere Guvernului României să dea drumul şi la Timişoara celor două investiţii, acestea fiind foarte importante și pentru că orașul se pregătește intens pentru a primi titlul de Capitală Culturală Europeană, peste patru ani.

„Nu am primit încă răspunsul de la CNI , eu sper încă în simţul răspunderii celor din guvern. CNI execută ceea ce se decide la nivelul guvernului. Obiectivele nu au culoare politică, ci sunt necesare”, a mai spus Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ