O celebră cântăreață din România vine în Banat! Mare petrecere lângă Timișoara!

1650

O localitate din județul Timiș va fi gazda unei petreceri pe cinste care se desfășoară în acest weekend, în zilele de 15 și 16 iulie. Este vorba de localitatea Sânandrei, de lângă Timișoara, unde vor avea loc ,,Zilele comunei”.

Cap de afiș al evenimentului va fi cea mai bună voce din România, îndrăgita cântăreață Andra, care e așteptată cu sufletul la gură de toți fanii săi din Banat! Artista va fi prezentă pe 16 iulie la Sânandrei, la invitația primarului Claudiu Coman.

Sărbătoarea va începe de sâmbătă, de la ora 17.00, în deja cunoscuta locație „La balon”. În prima zi, va întreține atmosfera un alt îndrăgit artist român: Adrian Enache. Tot sâmbătă, vor mai urca pe scena de la Sânandrei, Andrada și Marinică Torcea cu formația lui Marinică Paul.

Duminică, odată cu sosirea Andrei, bănățenii vor mai putea asista la reprezentații susținute de soții Săndel și Aurora Mihai, Mihaela Pașca, Simona Nicolae și formația condusă de Doru Țăranu.

La finalul evenimentului, spectatorii vor fi martorii unui foc de artificii. Pe toată durata ,,Zilelor comunei”, copiii vor avea acces gratuit la un parc de distracții.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ