CCIAT lansează o nouă serie a cursului Manager de Proiect

100

Pornind de la experiența îndelungată în coordonarea și implementarea proiectelor cu finanțare europeană, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, prin Direcția de Formare și Perfecționare Profesională, propune o nouă abordare a acestui domeniu în cadrul cursului MANAGER PROIECT (COR 242101 ), care se va desfășura în perioada 6 – 21 septembrie 2017, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22.
Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Cursul se adresează tuturor celor care doresc să acumuleze cunoștințe și abilități în domeniul managementului de proiect.

Este acoperită întreaga tematică necesară pentru ocuparea unui post de manager de proiect, indiferent de tipul proiectului sau de locul de muncă al persoanei nominalizate să îndeplinească această funcție:
 Management organizațional vs. management de proiect;
 Definirea, planificarea și implementarea proiectului;
 Surse și instrumente
 Cadrul legislativ și instituțional al Instrumentelor Structurale în Uniunea Europeană și România.

Formarea se axează pe conceperea şi implementarea proiectelor finanțate atât din domeniul public cât și din cel privat.

Vor fi tratate modalitățile de redactare a unui proiect şi tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor.

În acest sens, CCIAT asigură asistență în vederea pregătirii proiectului final de absolvire.
Certificatul de absolvire pentru ocupația „Manager Proiect” reprezintă o condiție esențială pentru oricine dorește să deruleze proiecte cu finanțare europeană.

Informații suplimentare și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd.Eroilor de la Tisa, nr. 22, cam. 110, tel. 0256/ 219 172, 0742/ 92 43 44, e-mail: mmuresan@cciat.ro.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.