Caz teribil la o școală din România. Profesoară înjunghiată de un fost elev

827

O profesoară a fost înjunghiată, marți, la Liceul „Spiru Haret” din Ploiești. Potrivit primelor informații, profesoara a fost înjunghiată de un fost elev și a fost preluată de o ambulanță și dusă la Unitatea de Primiri Urgențe.

Agresorul a fost prins de o patrulă de jandarmi la 25-30 de metri de intrarea în liceu, scrie Ziarul Incomod .

„Pe timpul urmăririi persoana în cauză a lovit cu pumnul parbrizul unui autoturism parcat în zonă. După imobilizare la controlul corporal și al bagajelor au fost găsite asupra acestuia următoarele: un cuțit de bucătărie cu lama de 10 cm, un toporaș cu coada metalică, o teslă cu coada metalică, un patent, o foarfecă, un PET de 2 l tăiat în care se aflau cuie, o sticlă de 0,5 l cu alcool, cu miros specific de țuică, consumat din el”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova.

_____________________________________________________________
În jurul prânzului, Serviciul de Ambulanță Prahova a fost sesizat că un profesor a fost înjunghiat la Liceul „Spiru Haret” din Ploiești, incidentul având loc în fața cancelariei.
Potrivit Serviciului de Ambulanță Prahova, femeia în vârstă de 43 ani a suferit o plagă înjunghiată abdominală, iar starea acesteia este stabilă, fiind dusă la Unitatea de Primiri Urgențe Ploiești de către un echipaj de terapie intensivă mobilă.
La rândul lor, polițiștii prahoveni spun că sesizarea a venit de la un alt cadru didactic. Surse din învățământ au declarat corespondentului Mediafax că este vorba despre o profesoară de matematică.

Agresorul are 22 de ani, fusese exmatriculat, iar din câte se pare în momentul agresiunii era beat. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Mihai Alexandru Nițescu, fost elev al Liceului „Spiru Haret” din Ploiești, exmatriculat anterior. „Se pare că acum este în stare de ebrietate”, au precizat sursele citate.

sursa – hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ