Eşti timişorean şi critici proiectele primăriei? Eşti bolnav psihic! A spus-o primarul Robu, în direct, la TVR Timişoara!

2341

Afirmația a fost făcută de către primarul Timișoarei, aseară, în direct, la TVR Timişoara, în emisiunea în care a fost invitată şi Laura Chindriş, consilier local ALDE.

Laura Chindriş a încercat să poarte o discuţie calmă cu primarul oraşului, pentru a le explica cetăţenilor rezultatele dezastruoase privind absorbţia de fonduri europene. Acest lucru însă nu a fost posibil pentru că primarul s-a enervat extrem de tare şi a motivat că cei care critică proiectele primăriei sunt hateri şi cu probleme patologice!

Laura Chindriș, consilier local ALDE Timișoara: ”Dacă acesta este secretul succesului, sunt dispusă să îl provoc pe Nicolae Robu pentru fiecare leu care poate fi atras din fonduri europene pentru Timişoara!

Asta pentru că se pare că dânsul reacţionează doar când e provocat! Aseară, în emisiunea de la TVR Timişoara, unde am fost invitată, a promis public că până în martie va accesa toate cele 54 de milioane de euro ce au mai rămas disponibile pentru Timişoara!

Domnule primar, aştept cu nerăbdare deadline-ul din martie pentru a ne bucura împreună de atragerea cu succes a celor 54 de milioane de euro, fonduri europene nerambursabile, pentru Timişoara!

Şi pentru a şti de unde pornim, vă provoc să faceţi public stadiul redactării proiectelor… pentru că nu mai e mult până în martie.

Mai jos ALDE Timiș arată (vezi tabelul din ataşament) câte fonduri europene a pierdut Timişoara în perioada 2016-2018 din cauza neglijenţei, indolenţei şi managementul defectuos al Primăriei Timişoara”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.