Căutările familiei care a căzut cu autoturismul în Dunăre au fost reluate. Ce au găsit până acum scafandrii

5356

În jurul orei 9.00, căutările victimelor au fost reluate pe Dunăre de către echipaje ale ISU Caraș-Severin, precum și ale scafandrilor din Mehedinți și Arad.

Totul, după ce sâmbătă, 7 octombrie, în jurul orei 11:45, un participant la trafic a apelat serviciul de urgențe 112 și a anunțat că un autoturism a părăsit carosabilul și a căzut în Dunăre, în localitatea Corononi din Caraș Severin. În mașină erau cinci persoane. Una dintre acestea a reușit să se salveze spunând că în vehicul mai sunt trei persoane adulte și un copil.

S-au realizat acţiuni de căutare-salvare cu ajutorul bărcilor şi s-a reuşit localizarea autoturismului. Au fost găsite fragmente din autoturism, dar scafandrii n-au ajuns la victime. Mașina are număr de CS. Bărbatul care a reuşit să ajungă la mal a fost transportat la spital de către Serviciul Judeţean de Ambulanţă, a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin. Rudele celor din maşină, aflaţi la faţa locului, spun că este vorba de o întreagă familie, respectiv mama, tata, fiul cel mare, de peste 20 de ani, şi o fetiţă de aproape trei ani.

Scafandrii au oprit sâmbătă seara căutările celor patru persoane care s-ar afla în maşina care a căzut în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini din judeţul Caraş- Severin, apa fiind foarte rece.

Căutări de amploare pe Dunăre după ce o mașină a căzut în fluviu. Patru adulți și un copil, dispăruți. Foto-Video

LĂSAȚI UN MESAJ