Câți timișeni au vrut să forțeze filtrele de la localitățile din carantină 

50

Zilnic, sute de timișeni sunt amendați pentru că nu poartă mască, dar sunt și câteva zeci care forțează filtrele Poliției instalate la intrarea și ieșirea dn localitățile aflate în carantină. În ultimele 24 de ore, oamenii legii au dat peste 30 de amenzi oamenilor care nu au putut prezenta declarația pe propria răspundere sau adeverința de la angajatori.

”Pentru abaterile constatate au fost aplicate 372 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 98.890 de lei. Dintre acestea, 340 de sancțiuni contravenționale în valoare de 89.890 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare. Totodată au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privin deplasarea/libera circulație”, a transmis IPJ Timiș.

Nu uitați, în Timiș mai sunt în carantină orașele Ciacova și Sânnicolau Mare, până sâmbătă, și comunele Dumbrăvița, Giroc, Ghiroda, Dudeștii Noi și Moșnița Nouă, timp de 2 săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ