Câți bani dă Consiliul Județean Timiș pentru instalațiile de iluminat de pe Stadionul Dan Păltinișanu

311

Consiliul Judeţean Timiş caută specialişti pentru întreţinerea tabelei de marcaj de pe stadionul Dan Păltinişanu. Suma pusă la bătaie trece de 22.000 de lei, pe an.

Potrivit anunţului Consiliului Judeţean Timiş se urmăreşte: “achiziţionarea seviciilor de Service pentru instalaţiile de iluminat nocturn şi a tabelei de marcaj de la stadionul Dan Păltinişanu, situate în Timişoara, proprietate publică a judeţului Timiş. Valoarea estimată, fără TVA, – 22.380 lei/an”.

Sumele vor fi plătite din bugetul Consiliului Judeţean Timiş.

“Prestatorul va trebui să efectueze lucrări de întreţinere, mentenanţă, service şi asigurarea funcţionării în condiţii corespunzătioare a instalaţiei de iluminat nocturne, a ascensoarelor prevăzute pentru lucrări de intervenţii la înălţime şi a tabelei electronice de marcaj de la stadionul Dan Păltinişanu. De asemenea, lunar când se efectuează lucrările de întreţinere, prestatorul va avea obligaţia de a emite notă de constatare, fie buletin de verificare după caz pentru a semnala conformitatea sau neconformitatea funcţionării şi mpsurile care se impun pentru remedierea situaţiei, precum şi situaţia de lucrări”, se arată în caietul de sarcini.

Conducerea Consiliului Judeţean Timiş pare însă să uite de cea mai mare problemă a stadionului: prăbuşirea peluzei sud. Cel puţin o parte a tribunei este deja afundată în pământul care continuă să se prăbuşească. Cel puţin, la meciul dintre ACS POli Timişoara şi UTA Arad, peluza a fost închisă. Aceasta este, până acum, singura măsură luată de CJT.

LĂSAȚI UN MESAJ