Bătaie cruntă într-o localitate din Banat! Care au fost urmările conflictului!

1564

O încăierare soră cu moartea s-a derulat între doi ciobani, în apropierea unei stâne din localitatea Fârliug, județul Caraș-Severin!

Este vorba de un bărbat în vârstă de 66 ani, care pășuna două cabaline şi un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Botoşani, care lucra de câteva zile ca cioban.

„Între cei doi a avut loc un schimb de replici referitor la pășunatul ovinelor pe islazul comunal, moment în care, fără a fi existat conflicte anterioare între cei doi, tânărul l-a lovit pe celălalt bărbat de două ori cu o bâtă ciobănească, o data în zona capului și o dată peste antebraţul stâng”, potrivit poliţiştilor.

După ce a luat bătaie, victima a rămas în stare de inconștiență câteva minute, după care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalului Județean de Urgenţă din Reșiţa, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire şi alte violenţe”.

Totodată, agresorul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, ulterior, față de acesta s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioada de 60 zile.

Bătăile între ciobanii din Fărliug nu sunt un lucru neobișnuit. Exact în urmă cu doi ani a mai avut loc o astfel de bătaie. Atunci, trei persoane au ajuns la spital.

sursă: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ