Se schimbă vremea în Banat!

311

Astăzi, vremea va fi predominant frumoasă și caldă, dar spre seară și la noapte, va deveni în general instabilă. Cerul va fi temporar noros.

Potrivit meteorologilor, pe arii relativ extinse, mai ales în Crișana și la munte vor fi averse însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 15-20 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat din sector nordic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 30 de grade, iar cele minime între 12 și 16 grade.

Mâine, vremea se menține în general instabilă și se va răci semnificativ. Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse. Vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat din sector nordic, cu intensificări temporare.  Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 23 de grade, iar cele minime între 10 și 13 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

LĂSAȚI UN MESAJ