Cascada-minune din Banat își schimbă înfățișarea!

1109

Lucrările de modernizare a obiectivului turistic de la Cascada Bigăr din Caraş-Severin au fost reluate în această primăvară după ce au fost sistate în toamna anului trecut.

Managerul de proiect, Teia Ciulacu, a precizat că lucrările, realizate în proporţie de 80%, deși aveau ca termen de finalizare sfârșitul lunii octombrie 2016, din cauza condiţiilor meteorologice, au fost amânate până în această primăvară, iar acum urmează să fie amplasată şi platforma de vizitare a cascadei, ale cărei lucrări au început deja.

În ceea ce priveşte paza obiectivului şi mai ales a lucrărilor efectuate şi nefinalizate, Administraţia Parcului Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa a desemnat o persoană pentru supravegherea obiectivului din Valea Minişului.

Turiştii care tranzitează zona, şi nu sunt puţini, vor putea admira peisaje mirifice şi se pot odihni la punctul de alimentaţie publică redeschis în această primăvară.

Amintim că popasul turistic de la Paralela 45 din Caraş-Severin se află pe drumul care leagă oraşul Anina de comuna Bozovici, pe DN 57B.

Cascada Bigăr a fost declarată cea mai frumoasă cădere de apă din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.