Carmen Lucuţa, noul manager al Spitalului Judeţean Arad

912

De profesie economist, Carmen Lucuţa este noul director al Spitalului Judeţean Arad, ea fiind și până acum interimar, după demisia Corinei Crişan.

carmen-lucutaLa concursul pentru ocuparea postului de manager s-a mai înscris şi dr. Horia Timiş, care a fost respins fiindcă avea dosarul incomplet. Carmen Lucuța a obținut o notă finală de 9.39, după ce proiectul i-a fost evaluat cu nota 9.33 și pentru abilitățile manageriale a primit 9.44.

Primul lucru pe care şi-l propune este reorganizarea Secției de Cardiologie, o problemă cu care Spitalul Judeţean se confruntă de ani buni. De fapt a şi precizat în proiectul prezentat despre lipsa unui sistem informatic unic integrat funcțional, lipsa organizării în cadrul secției Clinice Cardiologie, lipsa conștientizării importanței standardizării controlului intern managerial la nivelul fiecărei structuri din cadrul spitalului, obținerea autorizației sanitare de funcționare pentru toate structurile din cadrul spitalului, lipsa fondurilor de la Ministerul Sănătății pentru dotare cu aparatură medicală de ultimă generație.

2 COMENTARII

  1. Numele de familie îmi trezește în memorie ( palid ) doua PERSONAJE TRAGICE ale Aradului de altadata , nu stiu care din ei, Unul era „Doctorul Minune”, celalalt un avocat (cred) care făcea cereri și întimpinări pe o banca din parcul de lingă tribunal. Bieții de ei aveau mințile rătăcite de teroarea comunista care ii lăsase pe drumuri. Cred ca Lucuta era avocatul dat nu sunt sigur. Un gând bun pentru niște victime uitate poate pe nedrept. INTERESANT : lumea nu ii trata cu dispreț sau bășcălie ci cu respectul pentru ceea ce ei au fost odată

    Poate isi mai aminteste cineva de ei. (si-mi spune si mie)

  2. Ce bine ca se ocupa cineva si de cardiologie, si eu sunt cardiolog (arădean emigrat in Moldova) si o viata m-am luptat cu sistemul medical care nu ma lăsa (dotare tehnica) sa fac nici 50% din ce puteam și știam sa fac….FELICITĂRI !

LĂSAȚI UN MESAJ