Șoc în lumea Justiției! Celebră artistă din Banat și-a aflat sentința!

10135

Procurorii DNA provoacă un mic cutremur în lumea artistică. În urma unui dosar privind afacerea diplomelor de la Facultatea de Drept, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis să o condamne pe artista Stana Izbașa la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare.

Afacerea șpăgilor de la Facultatea de Drept din cadrul Fundației Române pentru Tineret (FRPT) din Băile Herculane (județul Caraș-Severin) a fost soluționată definitiv, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat asupra recursurilor declarate în dosarul de corupție instumentat de fostul PNA.

Magistrații instantei supreme au admis în întregime recursul procurorilor Anticorupție din Timișoara, astfel că renumita cântăreață de folclor Stana Izbașa s-a ales cu o condamnare penală, cu suspendare, de doi ani și șase luni pentru fals intelectual, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

5 COMENTARII

  1. Vai,boul ala de Ponta si cati or fi asa ca au luat diplome pe bani…unii sunt apr analfabeti dintre cei care au diplome…uitati cine conduce tara noastra,niste mafioti,corupti….vai de Romania noastra!Odata tot vor intra romanii peste ei,ii vor linsa ca asa merita!

    • Asa este, sînt analfabeti care stau în posturile cheie in toate institutiile importante ale țării, pusi politic acolo care au votat si votează cu PSD ul

LĂSAȚI UN MESAJ