Caravana Educației Non-formale va opri în satele din Timiș! Ce se va întâmpla în mediul rural

180
Caravana Educației Non-formale este unul dintre proiectele de tineret ale Fundației Județene pentru Tineret Timiș – FITT, ce se adresează tinerilor din mediul rural. Astfel, Caravana Educației Non-formale își propune un traseu în județul Timiș, în 3 sate și comune, traseu ce se va desfășura pe o perioadă de 6 săptămâni (15 august 2017 – 01 octombrie 2017).
Lucrătorii de tineret ai Fundației Județene pentru Tineret Timiș vor desfășura activități de educație nonformală menite să ajute la dezvoltarea personală a tinerilor – folosind metode interactive și participative.
„Ne dorim ca prin acest proiecte să contribuim la educația tinerilor mediul rural, de a promova spiritul de inițiativă din comunitate și totodată de a combate excluziunea socială. Proiectul va debuta în a doua jumătate a lunii august cu 6 deplasări în comunele Checea, Balinț și Sacoșul Turcesc și 3 deplasări în luna septembrie în aceleași locații”, ne spune Lorena Smarandache, coordonator al proiectului.
Caravana Educației Non-formale este un proiect finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș, prin programul Concursul Local de Proiecte pentru Tineret și face parte din programul RURALactive al Fundației Județene pentru Tineret Timiș, program adresat comunității de tineri din mediul rural.
caravana educatiei

 

LĂSAȚI UN MESAJ