Captură uriașă de țigări de contrabandă, în vestul țării

226

Polițiștii econmici din Arad au descoperit o cantitate uriașă de țigări de contrabandă, după ce au organizat, miercuri, două percheziții la suspecții de trafic cu țigări. Aproape 600.000 de țigarete netimbrate au fost găsite în locuințele suspecților.

„Polițiștii economici, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au desfășurat două percheziții pe raza localității Munar (comuna Secusigiu), la imobilele unui bărbat de 37 de ani, din Secusigiu. În urma activităților desfășurate, în curtea unuia dintre imobile a fost depistat un camion în al cărui compartiment de marfă se găseau 27.500 de pachete de țigarete, iar în imobil alte 2.000 de pachete de țigarete netimbrate de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă.  În al doilea imobil au fost găsite 18 pachete de țigarete netimbrate de diferite mărci, precum și un pistol cu gaz și bilă de cauciuc, 4 cartușe de vânătoare calibrul 12, 32 cartușe cu bilă, un cartuș glonț calibrul 357 și 7 articole pirotehnice”, aflăm de la IPJ Arad.

Întreaga cantitate a fost de 590.360 de țigarete. Aceasta, dar și autoutilitara, armele și muniția au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ