Trei interlopi din vestul țării, reținuți în urma unui scandal într-un club

815

Trei bărbaţi, cunoscuţi ca făcând parte din lumea interlopă, au fost reţinuţi de poliţişti după ce au fost implicaţi într-un scandal ce a avut loc într-un local din municipiul Deva, lovindu-se reciproc, în acest caz fiind deschis un dosar penal, a informat joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Suspecţii, care au vârstele cuprinse între 31 şi 49 de ani, au fost identificaţi şi reţinuţi în urma unei acţiuni desfăşurată în Deva şi Hunedoara de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au stabilit că, pe fondul consumului de alcool, suspecţii au provocat, duminică dimineaţa, un scandal într-un local din Deva „lovindu-se reciproc şi tulburând astfel liniştea şi ordinea publică”.

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice şi loviri sau alte violenţe, iar faţă de cei trei au luat măsura preventivă a reţinerii”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, citat de agerpres.ro.

Poliţiştii continuă cercetările, în acest caz, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ