Calorifere, portofele și biciclete – ce se se fură în Arad

125

Polițiștii din Arad au reținut trei hoți care au dat mai multe lovituri în oraș. Unul dintre ei a furat un portofel, un altul un calorifer și un al treilea o bicicletă. Primul hoț a fost prins în flagrant în timp ce sustrăgea un portofel. Este un arădean de 27 de ani. Acesta a pătruns în sediul unei asociații de pe strada Episcopiei din municipiu, iar de pe un birou a sustras un portofel cu 1.600 de lei și documente, fiind depistat de polițiști, la scurt timp după comiterea faptei, pe strada Oituz. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate, cel în cauză fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Un alt arădean s-a gândit să facă bani rapid și a furat un… calorifer.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr arădean de 24 de ani, care la data de 17 iulie ar fi sustras un calorifer electric din scara unui bloc situat pe Aleea Neptun din municipiu. Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate, tânărul fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, au declarat cei de la IPJ Arad.

Cel de-al treilea hoț a fost prins după ce a furat o bicicletă. Autorul a fost un bărbat de 45 de ani. Acesta a sustras mijlocul de transport pe două roți încă din luna mai, dintr-o balastieră din Micălaca. Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

LĂSAȚI UN MESAJ