Călin Dobra apreciază că Timișoara 2021 trebuie să fie o chestiune de interes național VIDEO

98

La una din rarele ocazii în care Călin Dobra se mai întâlnește cu jurnaliștii la sediul partidului (după cum însuși mărturisește) președintele PSD Timiș este destul de optimist. Nu vrea să evite pe nimeni dar este extrem de ocupat atât cu problemele administrative dar și cu coordonarea colegilor de politică.

Admite că filiala a trecut peste unele hârtoape în ultima perioadă, ba chiar au fost ceva valuri în activitate, dar acum lucrurile se îndreaptă și după ultimele sodaje de opinie făcute în mod profesionist de unii specialiști a fost observată chiar o oarecare creștere de câteva procente în simpatia alegătorilor.

Acestă creștere este de circa 4 procente continuă și pe mai departe. Creșterea este creditată de Călin Dobra pe seama unor măsuri pozitive luate pe linie guvernamentală.

O altă cauză ar fi rezultatele bune cu care a încheiat România președinția rotativă a forului european. În ultima jumătate de an au fost rezolvate cu bine dosarele comune ce încă așteptau finalizarea.

Pentru perioada următoare munca de partid va trebui continuată prin metode specificie fiecărei regiuni de dezvoltare sau chiar fiecărui județ în parte. Mesajele trebuie să fie diferențiate de la o zonă la alta opinează Călin Dobra. Iar pentru filiala Timiș trebuie asumate rezultatele ce decurg din scrutinul european din primăvară.

Cu toate că au fost unele încercări de deturnare a câtorva membri de bază ai partidului către alte formațiuni situația nu stă deloc rău. În afara unui parlamentar timișean ce a plecat la alt partid mai există doar situația neclară a primarului de la Variaș ce este rugat să demisioneze definitiv dacă tot se consideră membrul altui partid. Mai sunt unele filiale din câteva comune ce fie nu au o formulă completă de conducere fie s-au retras din politică. În cel mai scurt timp se vor organiza alegeri în toate organizațiile unde nu este o echipă de lideri.

În plan cultural, Dobra apreciază că asumarea Guvernului a situației financiare a proiectului ce va duce la acea mult vorbită dar încă nu sufiucient cunoscută situație a viitoarei Capitale Culturale din anul 2021 este un mare succes. Timișoara 2021 va trebui să fie un obiectiv de interes național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.