Ce au facut polițiștii timișoreni pentru o porție de mâncare VIDEO

847

Polițiști din Timișoara, filmați cum parchează în centrul vechi pentru o… omletă

Modul absolut neprofesionalism în care acționează Poliția iese din nou la iveală. Un tânăr din Timișoara a surprins, filmat și publicat, un echipaj al Inspectoratului Județean de Poliție Timiș în timp ce au parcat mașina instituției pe o alee pietonală din centrul vechi și apoi intră într-un restaurant specializat în prepararea omletelor.
Oamenii sunt în uniform, iar mașina este specială de Poliție.

Revoltat, tânărul a postat video pe Facebook și următorul text:
”MAI in actiune !!!
Misiune: Omleta de la pranz
Loc: Strada Vasile Alecsandri 2, Timișoara(Pietonala)
Participanti: 2 politisti
Nu postam asta pentru ca niciodata nu mi-a placut tam-tam-ul, dar deja nu mai suport sa vad cum politistii care trebuie sa aplice legea si sa o respecte, o incalca cu nerusinare de fiecare data cand au ocazia. Ba vorbim la telefon la volan, ba parcam unde vrem noi, ba nu purtam centuri de siguranta, ba etc… Noi, astia de rand, in locul respectiv luam amenda daca suntem pe bicicleta, dar domnii politai se parcheaza langa restaurant pe o alee pietonala doar pentru a lua masa de pranz deoarece este greu drumul de la parcare pana aici… Astia suntem ba!”

Reprezentanții IPJ Timiș au anunțat că vor face o declarație în sens sens în cel mai scurt timp posibil.

Cei doi polițiști sunt cercetați disciplinar

Conducerea IPJ Timiș a recunoscut ca cei polițiști filmati la masă, în centru, cu mașina parcată pe pietonala, erau în timpuls srrvicului. Cei doi sunt acum cercetați acum.
„In data de 01.08.2019 lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș – Serviciul Rutier, aflandu-se în timpul programului de lucru, au pătruns pe zona pietonală din centrul Timișoarei cu autospeciala din dotare.

Publicată de Danut Gavriloni pe Joi, 1 august 2019

În urma evenimentului, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Timiș s-a sesizat din oficiu și a declanșat cercetarea disciplinară față de cei doi lucrători de poliție, urmând a se lua măsurile legale ce se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș după ce filmarea a apărut pe Facebook și a fost preluată rapid de toate canalele mass media.

LĂSAȚI UN MESAJ