Calificare la pas în semifinalele Cupei Regelui

43

Primul duel al sezonului nu le-a ridicat mari probleme campionilor de la SCM Timișoara Saracens, învingători cu 52-19 la Buzău în sferturile de finală ale Cupei Regelui.

Duel inegal pe arena din Buzău în debutul ediției a patra a Cupei Regelui. Campioana ultimilor 3 ani a trecut la pas de nou-promovata Gloria Buzău cu 52-19 și s-a calificat în semifinalele competiției. Partida poate fi considerată și o repetiție generală utilă pentru echipa condusă de Sosene Anesi în condițiile în care nu a existat niciun meci amical în această vară.

Punctele timișorenilor au fost marcate de Mădălin Lemnaru (2 eseuri), Conache (1 eseu și 3 transformări), Samoa (1 eseu și 3 transformări), Doge (1 eseu), Căpățână (1 eseu), Stewart (1 eseu), Zaharia (1 eseu).

Meciurile adevărate urmează abia din semifinalele programate peste o săptămână, pe teren neutru. Adversara bănățenilor va fi învingătoarea dintre Dinamo București și CSM București.

SCM Timișoara: Militaru, Căpățână, Doge – Mureșan, Iftimiciuc – Morrison, Rus, Tătăruș – Rupanu, Rose – Zaharia, Popa, Fercu, Lemnaru – Conache. Rezerve: Rădoi, Taupaki, Halalilo, Stewart, Whitehurst, Shennan, Samoa, Manumua.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.