Ripensia ține ritmul, ASU Poli pierde din nou

103

Una caldă și alta rece pentru teamurile timișorene intrate sâmbătă în teren în Liga a 2-a. Ripensia a smuls un punct lângă Oradea, iar ASU Politehnica a pierdut și în Valea Jiului.

Un singur punct după prima zi a etapei a doua din liga secundă. Ripensia a salvat din nou onoarea fotbalului timișorean printr-o remiză externă, în timp ce ASU a fost învinsă din nou de o pretendentă la podiumul clasamentului. Cea de-a treia echipă timișoreană, ACS Poli, joacă duminică.

Ripensia a continuat cu încă un rezultat pozitiv după startul favorabil de campionat – victorie la Brăila – cu un 2-2 la Sânmartin în compania echipei Luceafărul Oradea. Dumiter și Monea au marcat pentru un nesperat 2-0 în favoarea roș-galbenilor la jumătatea primei reprize. Gazdele au revenit treptat și au egalat în minutul 61 dintr-un penalty. Echipa condusă de Ciprian Urican adună 4 puncte din primele două deplasări și așteaptă cu încredere primul meci acasă, derbiul local cu ACS Poli din 18 august.

Ripensia: Dobre – Ad. Popa, Burdeț, Apro, I. Toma, Stoi, Anghelina (min. 69 -M. Toma), Ungureanu (min. 61 – Mansour), G. Monea (min. 85 – Cluci), Dumiter, Bădăuță.

ASU rămâne la borna zero și după runda a doua. Poliștii au cedat în Vale Jiului în fața nou-promovatei Energeticianul Petroșani cu 1-2. Ce-i drept au avut în față o echipă solidă ce și-a anunțat pretențiile la o poziție superioară, la fel ca și adversarul din runda inaugurală – Chindia Târgoviște. Gazdele și-a luat avânt cu două goluri identice din minutele 36 și 38, în timp ce Politehnica a răspuns prin Schieb în minutul 61. Violeții așteaptă runda a treia, una în care revin acasă pentru jocul cu Luceafărul Oradea.

Politehnica: Murariu – Bilia, Mera, Scutaru (min. 43 – Ignea), Cherecheș – Nicolescu, Vidrăsan – Plămadă (min. 62 – Miholca), Bozian, Schieb – Velici (min. 86 – Bănică).

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ