22.7 C
Timișoara
joi 30 mai 2024

Călătorie de coșmar, de la Timișoara la Mangalia. Unde au ajuns pasagerii FOTO

Pasagerii care au pornit spre Mangalia, duminică seară, din Timișoara mai au de îndurat ore bune. Asta după ce au stat în câmp, noaptea trecută, oamenii au ajuns, acum, la Baru Mare, în județul Hunedoara. Mai au de parcurs cel puțin 250 de kilometri și călătoresc deja de 18 ore.

Ploaia torențială căzută duminică seară a dat peste cap traficul feroviar. Trenul a fost nevoit să facă cale întoarsă și a mers pe un alt traseu. 

„Circulația feroviară pe raza Regionalei CF Craiova se desfășoară cu transbordare auto între stațiile de cale ferată Strehaia și Drobeta Turnu Severin, din cauza spălării terasamentului pe segmentul Igiroasa – Prunișor – Gârnița. Această măsură a fost necesară pentru a asigura continuitate în traficul feroviar. La această oră echipele de intervenție acționează în zona afectată de inundații pentru curățarea liniei și refacerea terasamentului”, a transmis CFR Infrastructură.

Vă amintim că trenul 12197 a plecat din Timișoara, duminică, la ora 19:30 și are deja înregistrate 236 de minute de întârziere.

Sursa foto: CFR Infrastructură

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :