Cade tencuiala de pe Palatul Poştelor din Timişoara. Când încep lucrările?

23

Pietonii care trec prin zona Poştei Mari din Timişoara sunt în pericol din cauza tencuielii care cade de pe clădire. Directorul Poştei, Adrian Lulciuc, dă asigurări că lucrările de reabilitare a clădirii ar trebui să înceapă până la 1 august.

„Îmi cer scuze faţă de situaţia creată, ideea e că nu s-a mişcat nimic în ultimii ani acum noi încercăm să atribuim licitaţia. Sunt doi constructori şi urmează să să li se deschidă oferta financiară. Probabil până la 1 august se va semna şi ordinul de începerea lucrărilor. Este o procedură mai greoaie. Până la începerea lucrărilor, noi am înconjurat pe latul clădirii cu o bandă care din păcate toţi cetăţenii o rup, în care le-am spus să fie atenţie că pică tencuială de pe clădire. În fiecare zi ne asigurăm acolo unde este ruptă, să punem o sfoară, un lanţ, o bandă şi să îi atenţionăm că există riscul să cadă tencuială”, spune Adrian Lulciuc.

Adrian Lulciuc a făcut apel la cetăţeni să respecte interdicţiile din zonă şi să nu mai dea la o parte benzile care blochează accesul în locurile periculoase.

LĂSAȚI UN MESAJ