Un șofer de TIR a sunat la 112 după ce a realizat că un grup de migranți a intrat în remorcă

26

Polițiștii de frontieră din Timiș au fost alertați, printr-un apel la 112, că în remorca unui TIR, parcat pe autostrada A1, se urcaseră mai mulți migranți. Cel care a sunat este chiar șoferul.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, în cooperare cu lucrători din cadrul Grupări Mobile de Jandarmi Timişoara, din cadrul Inspectoratului de Poliției al Județului Timiș, din cadrul Secţiei Regională a Poliţiei Transporturi Timişoara și din cadrul Centrului Regional de Proceduri și Cazare pentru solicitanții de Azil Timișoara, au depistat în cadrul unei acţiuni desfăşurate în sistem integrat pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, pe raza județului Timiş, doisprezece cetăţeni straini care întenționau să iasă din România, ascunși într-un automarfar”, a transmis Poliția de Frontieră.

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din India, Afganistan și Pakistan, majoritatea având documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil. După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil au fost îndrumați pentru a se întoarce în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

LĂSAȚI UN MESAJ