Bugetul Timișoarei pe 2019 este gata. Intră în dezbatere!

75

Timișorenii interesați de modul în care sunt cheltuiți banii orașului sunt chemați la o dezbatere publică pe marginea proiectului bugetului pe anul 2019. Întocmit foarte târziu din cauza parlamentarilor care au votat și ei târziu execuția bugetară natională, bugetul Timișoara nu va ajunge pe masa Consiliului Local decât în luna mai.

Dezbaterea are loc în 23 aprilie, de la ora 14:00, în sala de şedinţe a Consiliului Local al Municipiului Timişoara, B-dul C.D.Loga nr.1.

”La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate.

Cei interesaţi se pot adresa şi în scris, Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau in format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro. , până la data de 22.04.2019, ora 16.30.

Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi.

Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant”, anunță primăria.

Anul acesta, bugetul orașului este de 1,4 miliarde de lei, aproximativ la fel ca cel de anul trecut. Investițiile anul acesta au o valoare de aproape 250 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ