Bronz în campionat pentru violeții lui Lupu

50

Informatica Timișoara a câștigat medalia de bronz în finalul stagiunii 2016-2017 la futsal. Un sezon în care violeții se pot lăuda în special cu trofeul Cupei României câștigat.

Liga I de futsal a luat sfârșit pentru Informatica Timișoara odată cu meciul doi al finalei mici. Gruparea de pe Bega a pierdut ultimul duel al sezonului însă a pus mâna pe medaliile de bronz. Timișorenii au cedat luni seara disputa de pe terenul lui FK Odorheiu Secuiesc, scor 3-2, însă la adăpostul victoriei clare din tur, 4-0, încheie campionatul pe trei.

Brazilienii Thiago Alcantara și Savio Valadares au marcat golurile violeților care au zădărnicit reușitele gazdelor. Cu scorul general de 6-3 Informatica a intrat în posesia bronzului. Este a doua performanță reușită de echipa de seniori în actuala stagiune. Reamintim că elevii conduși de Robert Lupu cuceriseră în această primăvară și Cupa României.

Performanțe deosebite vin și din partea echipei de tineret a clubului, câștigătoare a Cupei României și finalistă în turneul ce va stabili campioana categoriei Under-19.

Proiectul Informatica este abia la cel de-al doilea an de funcționare după reactivarea din vara anului 2015.

 

LĂSAȚI UN MESAJ