Grindeanu începe să-și arate mușchii, Dragnea e nervos! Pe când marea confruntare?

256

Liderul social democraților, Liviu Dragnea, și-ar dori niște schimbări în echipa guvernamentală, dar premierul Sorin Grindeanu nu mai pare dispus să accepte orice, spun surse din PSD.

Mai precis, Dragnea ar vrea să scape de unii miniștri aflați pe lista neagră, printre care Tudorel Toader de la Justiție și Viorel Ștefan de la Finanțe.

„Este posibil să nu fie niciun fel de remaniere, dar, dacă vom analiza că în anumite zone este nevoie de un impuls, este nevoie de un alt ritm decât cel care a fost până acum, eu cel puţin nu o să am niciun fel de ezitare”, a declarat, recent, Liviu Dragnea.

De cealaltă parte, Grindeanu recunoaşte că au existat greşeli la guvernare, dar apreciază că prea multe schimbări în ministere vor provoca mai multe probleme Guvernului, pentru că echipa lui se va afla într-o permanentă stare de acomodare cu funcţia.

„Dacă îmi permiteţi o comparaţie cu fotbalul, nu ştiu dacă cineva face schimbări în minutul 15, când conduci cu 3 – 0”, a declarat Grindeanu recent, în încercarea de a-şi apăra colegii.

O discuţie în format restrâns Liviu Dragnea-Sorin Grindeanu- Călin Popescu Tăriceanu, pe tema remanierilor, este aşteptată.

1 COMENTARIU

  1. hai sa fim seriosi daca sufla odata dragnea nu mai auzim de grideanu .jocuri de glezne sai creeze autoritate pe care nu oare si nici nu e facut pentru asa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ