Brazilienii Informaticii califică România la Euro-2018!

115

Brazilienii Timișoarei au calificat naționala României la Campionatul European 2018 de futsal. Savio a marcat patru dintre golurile tricolorilor în victoria decisivă de la Tbilisi, 7-4 în fața Georgiei.

Dacă naționala mare ratează calificare după calificare la turneele finale, futsalul românesc stă ceva mai bine. Selecționata tricoloră s-a calificat la Euro-2018, competiție programată în Slovenia în perioada ianuarie-februarie. România a trecut în baraj de Georgia cu scorul general 9-6 după un 2-2 la Deva și un 7-4 la Tbilisi.

Antrenorul-jucător Robert Lupu a mers pe mâna brazilianului pe care îl pregătește și la echipa de club, la Informatica Timișoara. Savio Valadares a fost eroul tricolorilor cu patru goluri extrem de importante în returul din Georgia. Marcator și în jocul tur, brazilianul a punctat în minutele 3, 21, 26 și 36.

Este abia al doilea joc al brazilianului pentru România la aproximativ o lună de când a fost naturalizat alături de colegul de club Felipe Oliveira, remarcat la rândul său la Tbilisi cu o pasă de gol. Un alt jucător al Informaticii a pus umărul la calificare, portarul Vlad Iancu a apărat buturile tricolorilor.

Celelalte goluri ale României au fost marcate de Ferreira, Stoica și Răducu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ