Măsuri de ,,protecție” de tot râsul, într-un oraș din Timiș, după furtuna puternică

210

Mai multe parcuri din zona de vest a țării au fost închise temporar, după vijelia de acum o săptămână.

Primăriile în a căror administrare se află parcurile au închis accesul publicului pentru a nu pune oamenii în pericol. Decizia a fost luată până când vor fi îndepărtați toți arborii care pot cădea în orice moment și care au avut de suferit în urma vântului puternic.

La Lugoj, administrația locală a luat din nou o decizie, cel puțin ciudată, și anume a lăsat deschise parcurile, dar a pus banda avertizoare în preajma copacilor ca și cum arborele ramane în picioare și crengile cad pe câțiva metri pătrați în jurul lui.

Polițiștii locali au declarat pentru lugojinfo.ro ca banda a fost montată de reprezentanții Primăriei Lugoj, în cursul zilei de sâmbătă. Până una alta, accesul în parc nu este interzis, astfel că orice părinte și copiii au acces la locurile de joacă punându-și în pericol viața. Primăria Lugoj nu a anunțat deocamdată că ar fi finalizat acțiunea de îndepărtare a crengilor și copacilor smulși de vânt, în niciunul din parcurile pe care le administrează, astfel că, cel mai probabil, oamenii care intră în parcuri, o fac pe propria răspundere.

LĂSAȚI UN MESAJ