Bolta de umbrele colorate, din nou deasupra Timişoarei

421

Timişorenii au liber, din nou, la selfy-uri pe pietonala Alba Iulia. Bolta de umbrele colorate a fost din nou urcată peste stradă pentru al patrulea an consecutiv.

Astfel, de marţi, 25 aprilie, oricine trece prin centrul Timişoarei poate să se bucure de o imagine vie, colorată, care aduce aminte de vară. Umbrelele multicolore vor rămâne sus timp de minimum 2 săptămâni.

„Umbrelele multicolore se întorc, ca în fiecare an, pe Strada Alba-Iulia din Timișoara. Fie ploaie, fie soare, umbrelele sunt prieteni de nădejde, așa că, de ce sa nu le strângem la un loc – 700 la număr- și să le urcăm pe cer? Vă invităm cu mic cu mare la o plimbare colorată sub umbrele. Proiectul este inițiat de Noi Re-Creăm și se desfășoară în cadrul Timfloralis Timişoara, un proiect susținut de Primaria Timisoara prin Casa de Cultură a Municipiului Timișoara”, transmit organizatorii.

Membri Noi Re-Creăm spun că vor să folosească umbrele în cadrul mai multor evenimente şi chiar să le folosească pentru concursuri. Dar nu vor să divulge detalii, lăsând timişorenii să se bucure de surprize.

umbrele-colorate-timisoara-2

1 COMENTARIU

  1. Vaaai… cata originalitate! Aceeasi „bolta” a fost si anul trecut, si acum doi ani, si acum trei ani, si acum patru ani… Pentru ca de mult timp au devenit reprezentative umbrelele de pe Alba Iulia si turnuletele de pe C.D.Loga, administratia locala a hotarat ca noua stema a orasului (care oricum, din 1995, nu a intrat nici pana astazi in legalitate) sa infatiseze o cioara cu o umbrela deasupra capului.

LĂSAȚI UN MESAJ