Bojin „dă de pământ ” cu politicienii locali ! Vezi de ce s-a supărat liderul CJT!

98

Președintele Consiliului Județean Timiş, Titu Bojin, afirmă că atitudinea parlamentarilor de Timiș, de toate culorile, dar şi a primarului Robu, liberal de frunte, care nu au dat nici măcar un semn de sprijin demersului său de recuperare a elicopterului SMURD, staționat în prezent la Arad, e o dovadă de ipocrizie şi de indiferență greu de înțeles, când e vorba de interesele legitime ale cetățenilor din Timiș.

El îi acuză pe aceștia că au adoptat „poziția struțului” și l-au lăsat să se bată de unul singur cu politicienii arădeni, în condițiile în care medicii de la urgențele Spitalului Judeţean Timișoara au cerut să aibă prioritate în folosirea elicopterului Smurd.

Solicitarea conducerii Spitalului Județean din Timișoara este absolut firească, dacă ne gândim că peste 60% din intervențiile de urgență, în care s-a apelat la serviciile respectivului elicopter, au fost făcute de angajații UPU Timișoara. Mai mult decât atât, solicitarea mea de a primi în custodia CJT acest elicopter, se bazează pe decizia oficialilor de la Interne, din anul 2011, care au stabilit prin lege că elicopterul revine județului nostru„, a subliniat Bojin.

Acesta a mai ținut să precizeze că politicienii din Timiș au demonstrat și în acest caz lipsă de solidaritate și de coeziune într-o situație care i-ar ar fi avantajat pe cetățenii din județ şi din Timișoara, care plătesc cele mai multe taxe şi impozite la guvernul central, după bucureșteni.

„Din păcate, în vreme ce parlamentarii arădeni au semnat in corpore o petiție în favoarea păstrării elicopterului la Arad, ai noștri s-au făcut că plouă, ca de obicei, fapt care explică, până la urmă, multe dintre nereușitele noastre în raport cu alte regiuni ale țării” a concluzionat Titu Bojin.

Citeşte si:

Elicopterul SMURD din Arad va fi adus la Timişoara. Câte ambulanţe vrea să cumpere CJ Timiş

Ceartă între timişoreni şi arădeni pe elicopterul SMURD

Elicopterul buclucaş, disputa online şi… nevasta înfrigurată

Scandalul elicopterului SMURD continuă! Preşedintele CJ Arad, atac la omologul Bojin

Telenovela elicopterului SMURD nu se mai termină! Adrian Ţolea: „Domnul Bojin să se ocupe de trecutul său, nu de viitorul meu”

LĂSAȚI UN MESAJ