Blocul groazei la Lupeni. Tavanul unui apartament s-a prăbușit cu tot cu mobila de la etaj

958

Locatarii unui bloc din Lupeni au fost evacuați de urgență după ce tavanul unei camere s-a prăbușit în locuința de la parter.

Blocul a devenit un adevărat pericol pentru locatarii săi, astfel că cele aproximativ 100 de persoane care locuiesc aici au fost evacuate. Tavanul apartamentului de la parterul clădirii în ruină s-a desprins și în cădere a antrenat mobila, parchetul și alte lucruri ale vecinilor de la etajul întâi.

Din fericire nu s-au înregistrat victime pentru că locatarii apartamentelor de la parter și de la etajul întâi erau afară, în fața blocului. Oamenii vor petrece noaptea în sala de sport a Școlii Generale nr. 2 din Lupeni, unde au fost transportați cu microbuzele, a anunțat consilierul local Cristian Roșu, care a și postat fotografii de la locul accidentului pe Facebook.

Consilierul local a explicat că blocul de locuințe sociale de pe strada Tineretului este unul foarte vechi. Clădirea are patru etaje cu câte patru apartamente pe palier și este în stare precară, nefiind întreținut. Mulți dintre locatarii imobilului sunt persoane care beneficiază de ajutor social.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță a convocat Comandamentul pentru Situații de Urgență, dată fiind gravitatea situației.

Foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.