Bine ai venit, Maëva Orlé!

94

UVT Agroland Timișoara a realizat ultimul transfer pentru sezonul 2018-2019. Postul de universal va fi acoperit de Maëva Orlé, jucătoare cu aproape 50 de selecții în naționala de senioare a Franței. A evoluat în carieră până acum doar în țara natală, având în palmares un titlu național.

Născută la Paris, la 8 mai 1991, Maëva Orlé a jucat până în prezent pentru trei formații de primă ligă din Hexagon: Le Cannet Volley Ball, (2010-2015), ASPTT Mulhouse (2015-2017) și Paris Saint-Cloud (2017-2018). Alături de Le Cannet a câștigat Cupa și Supercupa, în sezonul 2014-2015, iar cu Mulohouse și-a trecut în palmares titlul de campioană a Franței.

Jucătoarea care măsoară 1,86 metri are și 40 de selecții la naționala de senioare a Franței.

„Sunt de puține zile aici, dar pot spune că totul este în regulă, echipa m-a primit foarte bine. M-am interesat puțin despre campionatul din România și cred că am luat o decizie bună, mai ales că voi evolua pentru prima oară într-o altă țară. Cu antrenorul Bogdan Paul m-am întâlnit în Liga Europeană, în perioada în care a fost selecționerul României. Am vorbit despre acest lucru și i-am spus că îmi amintesc de el. Știu că este un antrenor experimentat și cred că vom avea o colaborare bună”, a spus M. Orlé.

La prima întâlnire cu presa, Maëva a precizat că își dorește un sezon cât mai bun în toate competițiile. Înainte de meciurile oficiale, noua noastră jucătoare speră la o sală cât mai plină la meciurile din cadrul turneului Cupa Timișoara 2018.

„Mă bucur că vom evolua în Cupa Challenge, o competiție în care am mai jucat. Este cu adevărat o provocare și sper că vom avea un sezon foarte bun, atât pe plan intern, cât și la meciurile europene. Îmi doresc să vină mulți suporteri la sală să ne vadă în acest weekend și sper că vom avea o atmosferă frumoasă. Pentru mine, fanii reprezintă al șaptelea jucător. Avem nevoie de voi!”, a conchis noua noastră jucătoare.

Maëva Orlé completează lotul formației noastre, după transferurile jucătoarelor Roxana Iancu, Barbora Kosekova, Katarina Jovanovic, Teodora Pusic, Sorina Miclăuș și Cybill Catargiu.

LĂSAȚI UN MESAJ