Micul șofer-dezastru! A lovit un drumar și încă două obstacole

243

Accident mai puţin obişnuit, miercuri, pe strada Seleuşului din Oradea, unde un copil de 4 ani, lăsat nesupravegheat, s-a urcat la volanul unei maşini pe care a şi condus-o aproximativ 20 de metri, lovind în drum un muncitor care lucra la plombarea străzii, o altă maşină care circula pe contrasens şi, în final, poarta unei case.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu, accidentul a fost anunţat la Poliţie miercuri la ora 11.55. „Este vorba despre un minor de 4 ani din Oşorhei care a fost lăsat nesupravegheat de părinţi pe strada Seleuşului. Acesta a acroşat cu maşina un bărbat de 43 ani din Nojorid, care efectua lucrări la drum, a pătruns pe sensul opus, unde a lovit un autoturism condus de un orădean de 37 ani, şi apoi poarta unui imobil de pe strada respectivă”, a declarat Dinu.

Singurul rănit în urma accidentului a fost muncitorul, însă a suferit doar leziuni uşoare. „Pacientul a fost adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor, dar nu a avut nimic grav, o contuzie de gleznă dreapta. A refuzat internarea”, a declarat purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc.

Chiar şi aşa, poliţiştii rutieri au descis un dosar penal pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul rutier.

sursa: ebihoreanul

LĂSAȚI UN MESAJ